Pokličite nas:

03 5709 299
031 502 089

6. ocenjevanja ribjih izdelkov na avstrijskem Koroškem se je poleg ostalih ribogojnic iz Slovenije in Avstrije udeležilo tudi Ribogojstvo Špegelj, Stanka Špegelj s.p. iz Malih Braslovč, ki je prejelo 2 zlati medalji in sicer eno zlato za vroče dimljeno postrv šarenko in eno zlato za namaz iz vroče dimljene postrvi. Na sklepni slovesnosti 13. januarja 2018 sta priznanje Qualitäts Produkt GOLD in dve zlati medalji v kategoriji vroče dimljena postrv in izdelki iz dimljenih postrvi (dimljen namaz) prejela Tadej Špegelj in Sanja Pihler iz Malih Braslovč.

Ribogojnica Špegelj sicer velja za manjšo, vendar se od leta 2006 počasi, vendar vztrajno širi. Leta 2014 so zgradili lastno vališče, tako da sedaj kupujejo ikre in ne več mladic, leta 2015 pa so razširili staro ribogojnico in poleg nje zgradili še 4 nove vzrejne bazene ter skladišče. V prihodnje je vizija podjetja postati eden najpomembnejših predelovalcev postrvi šarenke in s tem zapolniti potrošnikom še dosti neznano tržno nišo dimljenih postrvi in izdelkov iz predelane postrvi (dimljen postrvji file, dimljen ribji namaz, svež file, darilni program vakuumsko pakiranih dimljenih postrvi in filetov).

Pravijo, da v tretje gre rado. Ribogojnica Špegelj se je že tretjič udeležila ocenjevanja ribjih izdelkov. Do sedaj je dvakrat prejela po dve srebrni medalji za vroče dimljeno postrv in dimljen namaz in sicer leta 2013 ter 2015. Sedaj pa jim je uspel preboj v sam vrh kakovostnih in brezhibnih predelanih izdelkov, z dodelanim načinom dimljenja in izvrstno recepturo za dimljen namaz, kar dokazujeta tudi dve prejeti zlati medalji.

Potrebujete še več informacij? Pošljite povpraševanje.

Standard HACCP

Celoten proizvodni proces na ribogojnici Špegelj temelji na načelih in principih sistema HACCP.
Več o standardu v ribogojnici Špegelj si preberite tukaj ...

Splošno

O podjetju
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontakt z nami

Stanislava Špegelj s.p.
Male Braslovče 2a
3314 Braslovče
03 5709 299
031 502 089
041 983 335
ribogojnica@ribogojnica-spegelj.si