Pokličite nas:

03 5709 299
031 502 089

Vroče dimljenje je postopek s katerim ribe obdelamo z dimom, ki je pridobljen pri gorenju ali tlenju lesa ali drugih nestrupenih delov rastlin in ki temperaturo dvigne na več kot 85°C in tako povzroči njegovo koagolacijo.

Dimljene postrvi in dimljeni postrvji fileti (brez kosti) so naša hišna specialiteta. Pripravljene so po skrbno izbrani recepturi in začinjene z izbranimi začimbami in zelišči. Iz naših dimljenih postrvi izdelujemo po naročilu tudi namaze ter za vas pripravimo ribje plošče.

Potrebujete še več informacij? Pošljite povpraševanje.

Standard HACCP

Celoten proizvodni proces na ribogojnici Špegelj temelji na načelih in principih sistema HACCP.
Več o standardu v ribogojnici Špegelj si preberite tukaj ...

Splošno

O podjetju
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontakt z nami

Stanislava Špegelj s.p.
Male Braslovče 2a
3314 Braslovče
03 5709 299
031 502 089
041 983 335
ribogojnica@ribogojnica-spegelj.si