Pokličite nas:

03 5709 299
031 502 089
Sestavine:
  • 4 sveži postrvji fileti srednji
  • veliki krompirji ali 6 srednjih krompirjev
  • 2 žlici kisle smetane
  • 1 dcl sladke smetane
  • 1 čajna žlica masla
  • mešana zelenjava (pečena ali sveža)

Postrvji file brez kosti obrišemo in nasolimo, premažemo z olivnim oljem in popečemo v opekaču za toast ali v ponvi prevlečeni s teflonom, da je lepo zapečen.

Medtem časom skuhamo v slani vodi na majhne koščke narezan krompir. Na stopljeno maslo damo 2 žlici kisle smetane in premešamo, ko je zmes gladka dodamo, 1 dcl sladke smetane, pustimo da zavre in odstavimo.

Ko je krompir kuhan ga odcedimo in prelijemo s smetanovo omako. Krožnik okrasimo z zelenjavo.

Potrebujete še več informacij? Pošljite povpraševanje.

Standard HACCP

Celoten proizvodni proces na ribogojnici Špegelj temelji na načelih in principih sistema HACCP.
Več o standardu v ribogojnici Špegelj si preberite tukaj ...

Splošno

O podjetju
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontakt z nami

Stanislava Špegelj s.p.
Male Braslovče 2a
3314 Braslovče
03 5709 299
031 502 089
041 983 335
ribogojnica@ribogojnica-spegelj.si